Merhaba, öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Yoast kurulu fakat henüz Premium almak için paraya kıyamadım. Genellikle yazılarımın büyük bir kısmında birçok faktörün yeşil ışık olarak göründüğü oluyor fakat hiçbir zaman tam anlamı ile kusursuz olarak her faktörü yeşil olacak şekilde yazamadım. Anahtar kelime seçiminde ise çok fazla araştırma yapmıyorum fakat alanımda ilgi çekici kelimelerin seçimine özen gösteriyorum. Sosyal medya kullanımı ise aktif sayılacak düzeyde ve backlink çalışmasını da düzenli olarak yapıyorum.
Merhaba, büyük bir merak ile yazınızı bekliyorum. Eğer ki burada paylaşmayı unutursanız yarın size PM ile ulaşabilir miyim? Dizine ekleme süreci ise ben manuel olarak bir şey yapmıyorum, kurulan eklentiler ile kısa süre içerisinde index alıyor yazılarım. Sosyal medya ise aktif sayılacak düzeyde kullanıyorum.
Ben dediğim gibi şahsi görüşümü belirtiyorum.
Kendi sitelerimde Yoast SEO eklentisi kullandım, sitemde başarı hedeflediğim için de paraya kıydım ve Premium aldım. İnanın çok memnun kaldım. Orada yazan şeylerin hepsini yapmaya çalışın ve full yeşil olsun. Çok faydanızı göreceğinizi düşünüyorum.
Ayrıca web siteniz mümkün olan en hızlı halinde olsun yani insanların artık yavaş siteye tahammülü kalmadı. Google'da zaten yavaş siteleri geriye atıyor. Ayrıca SSL mutlaka olsun. Umarım başarılı olursunuz.
Edit: İlgi çekici başlıklar da şart yani kendinizi ziyaretçi gibi düşünün. 'Ben olsam nasıl bir arama yapardım?' başlıkları böyle seçin.