kola birçok nedenden dolayı zararlı.şekeri kansere davetiye çıkarıyor. asidi organları çürütüyor. akçiğer karaciğere zararlı.saç dökülmesinden tutunda cild kuruluğuna cinsel olaylara kadar herşeyde etkili. tabii siz bunun neticelerini gençlikte değilde yaşlılıkta görüyorsunuz genelde.o yüzden zararı yok gibi düşünüyorsunuz.
35 yaşında günde 2.5 litre kola içen genç birinin ani bir fenalaşmasıyla doktora gidip kapsamlı bir röntgen çekilince tüm organlarının iflas ettiği görülüyor.haberlere çıkmıştı. yurt dışında
Zaten zamları da bizim iyiliğimiz için yapıyorlardır kesin her şeyi de böyle Polyanna gözü ile görmek için kendinizi zorlamayın Allah aşkına biri telefonu var durumu kötü der öteki 9 TL olan kola için sağlıksız der yahu sağlıksız olduğunu bizde biliyoruz ama seviyoruz doğrusu yanlışı tartışılır ama durum bu yani. Siz kesin sigara zamlarına sigara hasta ediyor iyi olsun diyerek savunuyorsunuzdur. Yapmayın insanlar ile dalga geçmeyin rica ediyorum.
O değil de daha 2 gün önce mahalledeki bakkala konuşuyorduk kola aldı başını gitti ben bunun 2.5 litresinin 2.5 TL olduğu zamanları biliyorum şimdi olmuş 8 TL demiştim ki 2 gün sonra 9 TL olmuş