Merhaba, şahsi görüş ve tavsiyelerimi söyliyim.
1-) Yoast SEO kurun -ve bence premium alın-.
2-) Yoast SEO ile tüm sayfalarınızı yeşil olacak şekilde ayarlayın.
2.1-) Uygun anahtar kelimeler seçin.
3-) Özgün, kaliteli içerik girişine başlayın. Girilen içerikler mümkünse +500 kelime olsun.
4-) Aktif Sosyal Medya, bol bol sosyal medya paylaşımı.
5-) yavaş yavaş yapılan organik Backlink kasma çalışması.
Bunların faydasını göreceğinizi düşünüyorum.
Merhaba, öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Yoast kurulu fakat henüz Premium almak için paraya kıyamadım. Genellikle yazılarımın büyük bir kısmında birçok faktörün yeşil ışık olarak göründüğü oluyor fakat hiçbir zaman tam anlamı ile kusursuz olarak her faktörü yeşil olacak şekilde yazamadım. Anahtar kelime seçiminde ise çok fazla araştırma yapmıyorum fakat alanımda ilgi çekici kelimelerin seçimine özen gösteriyorum. Sosyal medya kullanımı ise aktif sayılacak düzeyde ve backlink çalışmasını da düzenli olarak yapıyorum.
Merhabalar Yarın Rank MAth'da Schema Markup ile özellikle yeni sitelerin nasıl sıfırıncı sıra yada zengin veriler ile ilk sayfaya gelebileceğini anlatacağım bir içerik yayınlayacağım. Buradan linkini paylaşmaya çalışırım. Bunun haricinde dizine ekleme süreçleriniz nasıl.. Sosyal medyayı ne kadar kullanıyorsunuz?
Merhaba, büyük bir merak ile yazınızı bekliyorum. Eğer ki burada paylaşmayı unutursanız yarın size PM ile ulaşabilir miyim? Dizine ekleme süreci ise ben manuel olarak bir şey yapmıyorum, kurulan eklentiler ile kısa süre içerisinde index alıyor yazılarım. Sosyal medya ise aktif sayılacak düzeyde kullanıyorum.