Merhabalar Coderxmax
1- Hocam ben sayfayı hazır halde veriyorum, ad break başvurusunu kendiniz yapıyorsunuz. Hazır derken takipçi ve izlenim süresi doldurmak önemli olan .
2- Facebookta , şuanlık yotubedeki gibi 4bin saati doldurma hizmetleri yok , benim yapmış oldugum doğru videoya reklam çıkıp izlenme süresini doldurmak. Takipçiyide sponsor reklam vererek kasıyorum. Tamamen organik yani.
3- Bu alan kişiyi ilgilendiren ben para kazanmaya hazır hale getirip teslim ediyorum. Özgün video çekersen hesabına hiç birşey olmaz, telifli video kullanırsan sayfanın para kazanması kapanır, telif olmayan videoları bulursan 1-2 ay götürür ama oda bi müddet sonra özgün olmayan içerikten dolayı para kazanma kapanır.
Yani burdaki sistem zaten 1-2 ay bu işi devam ettirebiliyorsan güzel para kazanıyorsun.Sadece bu işi sürekli hale getirmek önemli olan.
4-Dediğim gibi ben sistemi hazır halde veriyorum , sen özgün olmayan yada telifli video atarsan sayfanin para kazanma özelliğinin kapanması yüksek ihtimal . ( Bu işi bilenler dedigim gibi 1,2 ay bizi götürsün o bize yetiyor diyenler zaten, bu sistemi bilmiyorsanız hiç bulaşmayın derim.)