Bir inşaatın sıvacısı ayrıdır, kalıpçısı ayrıdır, demircisi ayrıdır, boyacısı ayrıdır. Bir demirci boya yapamayabilir örneğin bu normal bir durum. Bu işler de bu şekilde olmalı aslında. Yani patronunuza ben sitenizi yaptım, site içi seo ayrı bir konu bu konuya yönelik tam bir bilgim yok diyebilirsiniz. Yine de bir şeyler yapmak istiyorsanız yüzeysel olarak anahtar kelime dağılımlarına, ilgili sayfaların başlıklarının ilgili anahtar kelimelerle bir bütün olmasına bakabilir bunu raporlandırabilirsiniz.
Akşam üzeri zaten çıkmadan önce diyeceğim hocam. SEO konusunda çok üst bilgim yok sadece başlıklar, açıklamalar, işte anahtar kelime kalın yazmak, site hızı, h1 etiket kullanımları dışında bilgim yok diyeceğim. Ben wordpress biliyorum. Ama bulduğu site html çıktı. Html kodlama da bilmem pek ama 1 2 ayda bir şeyleri kopyala yapıştır ile başarabildim.
Ortalık elemanı olunca sunucudan mail aç, pazaryerleri şifrelerini değiş, mail aç, yedekleri al diğer sunucuya taşı angarya işler.
Ben buraya sosyal medya yönetim ve reklam olarak girdim. Başta wordpress ten az çok anlarım dedim. Oradan oraya her şeye yönlendiriliyorum. Ama şartlar durumlardan dolayı bir şey yapamıyorum.