Aztekiando adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ben size selenium ile yapacağımı söyledim sizde api istediniz. Bu durumda benim tekrar mesaj atmamı gerektiren bir olay yok? Üzerime alınmıyorum yani.
Projeyi hayata geçirince çalamayacaklarını falan mı zannediyorsun anlamadım.
Eğer zamanının kaybolmasını istemiyorsan konuya detaylı şekilde yazarsın işi alabilecekler sana geri dönüş yapar. Ayrıca kimsenin vaktini çaldığıda yok. Altı üstü kopyala yapıştır yapacaksın p.m isteyene.
Tekrar söylüyorum zamanın çok değerliye konunda detaylı şekilde belirtirsin. Ayrıca dönmüyorsa mesaj at. İnsanlık hali unutulabiliyor. Gerçi sen nereden anlayacaksın
atılan mesajlarda kimin ne yazdığını tek tek hatırlamıyorum bile ama açtığım bu konunun hedef aldığı kitle belli. araştırcam, hallederiz tarzı konuşup sonrasında sesi soluğu çıkmayanlar. selenium olayını sen diyince hatırladım ve seleniumluk bi iş değil o yüzden seni bağlayan durum yok. hatta selenium dediğinde orada da cevap verdim, şu sebeple işime yaramaz api key gerek diye. bahsettiğim iş ahlakı bu. vaktini çalmıyorum, olmayacağını sana belirtiyorum sebebiyle beraber. haliyle senin bu konuda üstüne alınman gereken bi durum yokken alakan olmayan mesele için savunma çekiyosun gereksiz yere. tartışcak halim yok seninle şimdi boş boş. tamam ben anlamam insanlıktan