pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önemli işleriyle uğraşsınlar insanların vakitlerini çalmak yerine. ayrıca kim hangi garantiyi sunuyor fikirlerini çalacak hali yok derken. ne malum adamların fikri öğrenip geliştirip sağda solda satmayacağı, verebiliyor musun bunun garantisini? vakitleri olmayanlar vakitlerini dolduranlarla meşgul olsun, başkalarının vaktini çalmakla değil.

ben birine gidip iş konuşuyorsam, bana anlat üzerine uğraşıcam diyorsam süreç hakkında iyi kötü adamı bilgilendiririm. iş ahlakı bunu gerektirir. yapmıcaksam yapmıcam derim, uğraştırıyorsa uğraştırıyor ama bakınıyorum aklın kalmasın derim. adamın vaktini boşa çalmam, cevap vercek mi vermicek mi bunu bekleyelim mi ikilemine düşürtmem. sen sadece birisisin, senin gibi çok sayıda olan var. geneliniz için açılan bi konu. kafa yapılarınızı değiştirin. senden önemli işleri vardır diyorsan kimseye mesaj atıp işi anlat demiceksin. bu kadar net.
Öncelikle ben size selenium ile yapacağımı söyledim sizde api istediniz. Bu durumda benim tekrar mesaj atmamı gerektiren bir olay yok? Üzerime alınmıyorum yani.
Projeyi hayata geçirince çalamayacaklarını falan mı zannediyorsun anlamadım.
Eğer zamanının kaybolmasını istemiyorsan konuya detaylı şekilde yazarsın işi alabilecekler sana geri dönüş yapar. Ayrıca kimsenin vaktini çaldığıda yok. Altı üstü kopyala yapıştır yapacaksın p.m isteyene.
Tekrar söylüyorum zamanın çok değerliye konunda detaylı şekilde belirtirsin. Ayrıca dönmüyorsa mesaj at. İnsanlık hali unutulabiliyor. Gerçi sen nereden anlayacaksın