sivas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denemekle kaybeceğim birşey yok ve illaki deneyeceğim zira birşey öğrenmek istiyorum ama öğrenemiyorum başta aptallaştım sandım sonra öğrenme durumuma odaklandım gördümki amacıma odaklanamıyorum sürekli beyin bi anı, hayal yada başka bir uğraş sunuyor. Problem net olarak bilinç altımın hedeflerime ilgi duymaması.
Hocam, bence kendinizi "bilinç altımın hedeflerime ilgi duymaması." gibi sözler kullanarak şartlandırmayın, bilinç altımda hedeflerime ilgi duyuyor diyerek bir önceki arkadaşın verdiği telkin örneğini kullanabilirsiniz. Yalnız ben telkin ettim iş bitti değil, değer verdiğim kendisi Psikiyatr olan ancak psikiyatrdan ziyade arkadaşlık yapan doktorumun önerisi çok basitti bu durum için, inançlarımızı değiştirecek olan şey eylemlerdir, yani bir şeylere bilinç altınızda inanıyor olabilirsiniz ancak bunu yine değiştirecek sizsiniz o da çok kolay aslında ben bunu değiştirebilirim deyip eyleme geçmek, ilk başta zor gelebilir ama zor olduğunu bilerek devam etmek gerekli diye düşünüyorum, naçizane.