Geçmiş olsun Hocam. siz wp de kullanmıyorsunuz. Sizin gibi kodu henüz farketmeyen daha çok kişi olabilir. güzel hostin üç beş kişilik bi sorun, genelde sıkıntı yok diyerek sorunun bizden kaynaklandığını söyüyor. Size ne cevap verdiler?
Konuyu görünce ben de sitemi inceledim. sitem özel yazılım. guzelhost sunucu kullanıyorum.
sitemde header.phpye kod eklenmiş. kod: ca-pub-6126884734292868
Bu kodu googlede aradım bir yabancı sitede gördüm ama sanki o da hack yemiş gibi. çünkü o sitenin adsense pub kodu: ca-pub-4169972743833028 ama yukarıdaki ca-pub-6126884734292868 bu sitede de ekli.
Sitemde yaklaşık 10-15 gündür analizlerde acayip sapmalar görüyordum. örneğin: sayfa tıklama oranı: %100 üzerinde bazen %90 ama asla %85 altına düşmemişti. SAYFA BGBG: 122TL gibi görünüyordu. sitemin sayfa görüntülemesi normaline göre %1 gibi düşmüştü. (hit var ama sanal olarak düşük hit görünüyor. 100 kişi girmişse 1 kişi olarak görüyorum. tıklamalar da düşük görünüyor. yaklaşık onda biri kadar tıklama görünüyordu.)
ads.txt herhangi bir ekleme yok
O kodu sitemden kaldırınca analizlerim normale döntü, sayfa tıklama oranı, hit, BGBG vs herşey normale döndü.