phatgit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeri yurdu olmayan insan 2 haftada nasıl toparlanıp şehir değiştirsin? İmkanı olmayanın buna hiç imkanı olmaz sanırım değil mi? Okul açıkken millet derse gelmez, okul kapanınca açılsın diye tutturuyorlar. Bu kadar ders aşığıysanız; canlı derslerin kayıtlarını defalarca kez izleyip tekrar edebilirsiniz. Bu anketi üniversite öğrencisi olmayan birilerine yaptırmanız, ileride doğacak sorunlar için vebal altında bırakır sizi.

Klavyede yazması kolay, İstanbul'da 2 haftada adam akıllı ve ekonomik yer bulun (Esenyurt vs. istanbul saymıyorum) sonra bana haber verin bende açılsın yazacağım.
Yeri yurdu olmayan insan 2 haftada nasıl toparlanıp şehir değiştirsin? İmkanı olmayanın buna hiç imkanı olmaz sanırım değil mi?
- Hibrit tercih edilebilir.
Okul açıkken millet derse gelmez, Okul kapanınca açılsın diye tutturuyorlar.
-Genelleme yapılabiilecek bir durum değildir.
Bu kadar ders aşığıysanız; canlı derslerin kayıtlarını defalarca kez izleyip tekrar edebilirsiniz.
- Hocalar ders içeriklerini 1 hafta gibi bir süreçte bütün dönem için çektikleri için verimli anlatım yapamıyorlar ve mikrofon kaliteleri olsun, görüntü kaliteleri olsun, sistemin verimsizliği olsun vb. Ders aşığıyım ve UDEMY'den kurs satın alıyorum üniversite öğrencisiyim ek kursaların yanında birde derslerim için ayrıca kurslar satın alıyorum. Neden yıllarca üniversite sınavına kafa patlattım? Udemy'den kurs izlemek için mi?
Bu anketi üniversite öğrencisi olmayan birilerine yaptırmanız, ileride doğacak sorunlar için vebal altında bırakır sizi.
Forumda öğrenciler olduğundan dolayı paylaşım yaptım. Böyle bir amacım yoktur.