Ben şahsen iso farklılıkları olduğunu düşünmüyorum, yüksek kapasiteli sunucular da bazı firmalar sanallaştırma bir sunucu oluşturarak nested yapıyorlar. Özetle sanallaştırma içinde sanallaştırma. Tam olarak gerçek sunucu olup olmadığının anlamanın en doğru yolu kvm bağlantısı talep edin eğer fiziki bir şekilde kvm cihazını bağlayıp size iletirlerse reboot atın sunucuya ve model cihaz bilgilerini boot aşamasında görüyorsanız gerçek bir fiziksel sunucudur.
KVM için destek talebi açtım bakalım ne cevap vericekler.
hocam esxtop la uğraştım ama esxtop sanırım bizim normal Ubuntu da vs. kullandığımız top, htop komutuyla aynı. Varsa bunun performansı ölçmesi için bir ayar parametre vs. iletebilirseniz sevinirim. Şahsen bulamadım.
Vmware üzerine sanal sunucu olarak vmware kurulmuş olabilir.
Daha önce hiç görmedim böyle bir şey.
Bende öyle düşünüyorum hocam.
https://browser.geekbench.com/v5/cpu/6395615
Windows Server 2019 makina açıp Geekbench testi yaptım sonuçlar berbat. Şuan destekten cevap bekliyorum. Gelişme olursa konudan yazarım. Teşekkür ederim şimdiden hepinize.