Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cPanel şifrenizi biz bile görememekteyiz. Dolayısıyla bu sorunun bizde aranmaması gerektiğinden emin olabilirsiniz. Böyle genel bir sorun olacak olsa, 110.000 siteden sadece 5-6 kişi bu durumu beyan etmeyecektir, bundan emin olabilirsiniz.

Bu tip durumlarda birden çok kişinin benzer sorunu yaşıyor olması tesadüfi olarak son derece normal, ülkede en çok site barındıran 2. şirketiz çünkü. Bu sorunu yaşadığını söyleyen herkes farklı sunucudan hizmet alıyor. Bu sunucularda önlem amaçlı taramalar yapıldı vce başka da kod yerleştirilmiş site bulunamadı. Kaldı ki zaten tüm root erişimleri monitör ediliyor.

cPanel'de izleri var dediğiniz izler ise Opera VPN IP adresinden başka birşey değil, siz dahil herhangi birisi giriş yapmış olabilir.
Hocam ben opera ile giriş hiç yapmadım diğer arkadaşlar da aynı şekilde.
İtiraz edemiyorum şifre çalınmış da olabilir.
Konuyu uzatmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum .
10 seneye yakın bu işlerler ile uğraşırım hiçbir zaman başıma gelmedi script hacklendi ama cpanel şifremi hiç calmadilar. Sizde bir sitem var başka şirkette 15 e yakin sitem var . Siteleri kontrol vb ederken o şifreyi de giderim hatta hesaplara hep whm şifrem ile girerim onlarda hiç sıkıntı yok.
Bu şifreyi çalan hıyar sadece sizin sunucuda olan siteye reklam atmış . Beni düşündüren o .
Siz bizde değil sorun dediniz. Bize göre bizde de değil. İnşallah birdaha kimsenin başına gelmez.
Ben hizmetlerinizden memnunum sizden memnunum. Olur deyip geçtim saygılar