Anlamadığım bir şey yok. Biz 2014 de tanıştık bitcoinle. 5sene önceki hesap işlemlerini gosterebiirim. Senden sonra birisi yazmış bak 3000 dolar zarardayim diye. Sen nasıl ki bu konuyu açtım fikrini beyan ettin ben de fikrimi beyan ediyorum. Diyorum ki bu işlerden uzak durun . Birileri sizi kasandigi üç beş kuruş hevesiyle bilmeden ya da birileri bilerek yemlemek için sizi coin dünyasına çekmeye çalışıyor. Sakın kanmayın. Al sat yaparken üç beş üç beş kazanırken adamlar bir darbe vurur giren kazığı aylarca yıllarca belki de hiç cikaramayabilir elinde avucunda nevarsa kaybedebilirsin diyorum. Geçmişte bu forumda yüzlerce kişinin başına geldi. Açılan konuları bir araştırın. O yüzden yattigim yerden para kazanqcagim derken derken elindeki den olmak var bunu unutma diyerek uyarımı yapıyorum. İsteyen alır istemeyen almaz.
Ayrıca türdeki tüm büyük coin aldat platformları asla guvenilmezdir. Daha 10 gün geçmedi paribu btcturk gibi sitelerden insanlar elindekini satamadi sistemsel hatalardan ya da belirtilmeyen sebeplerden. Forumda bile konuları açıldı.
Tüm dogelerin yarısı ssdece 15 -20 kisideyken dikkatli ol.
Ayrıca benimle atismana gerek yok varsa sakıncalı bir durum şikayet edrrsin gereği yapılır