hayrettini biliyorsunuz şuan surviorda. şubat 19 da tam 15 yıl olacak yotube kanalı açalı ve sadece 2.1 milyon abonesi var. hayrettinde kimsede olmayan imkan vardı. tvlere çıktı,programlara çıktı. hatta kendisi program dahi yaptı tv de.
dolu skeç,dolu parodi, yurt dışı oyunları videoları vs... neler neler ama 15 yılda sadece 2.1 milyon abonesi var. adam yeteneklide ama bizim insanımız ünlü bir kişiyi youtuber oalrak görmüyor. sıfırdan halktan seçilen insanı youtuber yapıyor. çok örneği var bunun say say bitmez.
aynı soruyu bende kendime sordum. kişisel isimlemi yoksa niklemi diye. şuan soyal medya hesapalrımda kişisel ismimle az biraz sayı arkadaşım var. o sayfalarımı kapatım.yeni bir nikle youtubeye atılmak istiyorum. vergi olayını geçtim.şu her abone ettiğin kişi mutlaka bir videonu bir dakika izlemeli yoksa abonelikten silinir kuralı canımı sıktı.
kişi abone oldu diyelim. o 1 dakika video anındamı izleyecek.abone oldu ama işi çıktı 1 hafta sonra internete girebildi siliniyormu hemen abonelik