Ayyy tamam tamam seviyen belli oldu. Birazdan incisozlukculer gibi xD filan da yazarsin sen
Insanlarin umutlarini kirmaya gerek. Gerekli tecruben var ise alirsin zaten, o kadar zor bir sey degil. Binlerce insan gitti, gidiyor.
Derdin ne senin?
Tartışmaya girmeyeyim dedim zorla sataşıyorsun
Madem İncici belledin ve seviyemin düşük olduğunu tespit ettin neden aynı seviyeye düşüp cevap verme gereği duydun ?
DOĞRU Ankara antlaşmasıyla gidersin uk'a tabi 31 aralıktan önce başvurduysan
ama orda okadar kolay işlemiyor işler
Freelancer olarak çalıştığını varsayıyorum( rdp çalışabileceğin iş bulman lazım ) ,Banka hesabı açtırana akadar inletiyorlar adamı
0'dan başladın, Ev yok internet yok bilgisayar yok ( ordada internet kafede yok ) , dijital hizmet veriyorsun diyelim ( şimdi sen gider oradada papara kullanırsın ) ,
Önce burda kurulu işin düzenin sermayen olacak , Yoksa Freelancer olucam diyerek gider garson olursun( o bile işkence )

, Ben uk'a gittim arkadaşım 6 aylık dil okuluna Marmara üniversitesi diş hekimliği öğrencisiyim bölümüm ingilizce , Az çok biliyorum senin gibi gaza gelip orda sefalet için yaşayan çok türk var . Ankara antlaşması gidene kadar kolaylık sağlar . Öyle Başarı Filmlerinde izlediğin gibi gelişmiyor işler. heleki 1. dünya avrupa ülkelerinde bir çok sektörde bir çok şirket zaten oturmuş geniş bir portföye sahip . Rekabet % 250