Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle; artık askeri hastane kavramı kalmadı. Devlet hastanelerine gidiyorsunuz. Şu an devlet hastanesinde hangi diş hizmetlerini alabiliyorsanız, askerde de onları alabiliyorsunuz. Sivilde diş için sıra bekleyebilirsiniz ama ben askerde hiç beklemedim. Sevkle gidince askere öncelik veriyorlar. İmplant öncesi 3 diş kökümü askerde çektirmiştim. Buradan İzmir Hatay'daki hastanede görevli diş hekimine selam olsun. Adam hissettirmeden halletmişti sağ olsun.

Demem o ki, sivilde devletten alacağın diş hizmetleri nelerse askerde de onlar. Yapılabilecek işlemlerse askere bırakmanı tavsiye ederim. Hastane git gel derken vakit geçirirsin.

Not. Yok ona izin vermezler yok bunu yaptırmazlar falan diyenleri dinleme. Artık eskisi gibi değil bazı şeyler. Sağlık önemli bir konu ve kimse bu konuda sizi riske atmaz. Diş doktoruna gözükmen gereken bir konu varsa kimse gidemezsin diyemez.
Teşekkürler hocam
Arkadaşlar dalga geçmeye başladılar
Maxigeyik kategorisinde sanıyorlar kendilerini
Halbuki ciddi bir konuda yardım almak istemiştim, peki hocam diş teli takarlar mı?, diş çektirmiştim onun yerine diş takıyorlar mı malum herşeyi pahalı askerde yaptırılıyorsa cebimden para çıkmaz enazından min 15 k çıkacak çünki ondan merak ederek sordum