iguanamehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam dediklerinizde haklısınız şuanda ama dediklerimi okuduysanız gizlice yaptırmak istiyorum ama babamın da kendisini değersiz birisi hissetmesini istemiyorum o yüzden sürekli izin alma çabasındayım diye ve yaptıracağım dvme çok minimal bir şey sıkılsam sildirmem zor olmayacak bunu biliyorum ve son olarak bu yaşlarım bir daha gelmeyecek enerjim varken hayata karşı fazla sorumluluğum yokken doya doya her şeyden tatmak eğlenmek istiyorum ilerleyen yaşlarda olgunlaştığım zaman belki bunları yapamayacağım ve içimde kalacak biliyorum
Senin hayata karşı sorumluluğun yok ama babanın hayat karşı sorumluluğu var. Bu sorumluluklardan biri de oğluna sabretmeyi ve dürtülerini kontrol etmeyi öğretme sorumluluğu. Zaten ana baba ile çocukların yaşadıkları çatışma buradan kaynaklanır. Yani sen sorumsuzca hayattan tat almaya çalışırken baban da sana sorumluluk sahibi olmayı öğretmeye çalışıyor. Bu yaşlar bir daha gelmeyecek diye korkma. Daha 30'una kadar önünde çok zaman var. Erkekler ancak 30 dan sonra biraz olgunlaşmaya başlar. Aceleye gerek yok. Babanı ikna etme çabalarına devam et. Babanı ikna edemesen de önümüzdeki 5 sene içinde evden ayrılacaksın. Kendi ayaklarının üzerinde durduğunda kimseden izin de almayacaksın.