Hocam ben kurumsal üyelerle anlaşamıyorum . Çoğunun burnu havada ve sanki R10 un sahibiymiş gibi insanlara yukardan bakıyorlar ,küçümsüyorlar . Hatta üyelik yaşına bakıp cevap vermeyen bile oldu .Bunun dışında daha dün forumla ilgili bir hocamız konu açtı fikrimi yazdım yorumda ve sen 2 aylık üyesin deyip küçümsedi alaya aldı yorumumu .Bu tür üyelerde var maalesef . Hatta kurumsallarda geçen ay adama bir ürün satiyordum x fiyattan o üründe zor bulunuyordu hem ben zor bulabiliyordum hemde o zor kullanabiliyordu o yüzden fiyat sadece ama sadece 1.50 tl fazlaydı. Adamla ticaretimizi güzel yapıyordum gecen günlerde kendisine ürünün elimde oldugunu ve alacakmısınız diye sordum ve o 1.50 tlyi aradan kaldırdım çünkü kolay ulasabiliyordum sorun ortadan kalkmıştı. Adam bana ters yaptı yok sen zor günde bana pahalidan satiyorsun yok bilmem sen şöylesin sen böylesin kimse seninle ticaret yapmaz vs sadece 1.50 tl için ve r10 un en cok bilinen reklamci kurumsal üyelerinden hatta gecen gün kendisine sikayet konusu açmıştı birisi ve savunma olarakta yok benim evin var yok benim arabam var senin 250 tl mi kalacağim ?(parayi tam hatirlamiyorum ama büyük rakam degildi ) diyordu. Yani adamın hem parasını vermiyor hemde insanlara yukardan bakıyor . R10 un en cok bilinen kisilerindendir ve ben burda kaldıkça en sevmediğim kisi olacaktır . İsmini vs vermeyecegim sadece ben bu tür üyeler oldukça bu platform sizin konuda belirttiğiniz şekilde kalmaya devam edecektir .Baştakiler (kurumsallar) düzelmedikçe Ol-MAZ