Herkese merhaba,
Forumu yaklaşık 1 aydır ticaretten uzak (çoğunlukla ticaret için kullanmıyorum) inceliyorum. Açılan konuları, yazılan cevapları vs derken bir nokta ciddi manada beni üzdü.
Kardeşler, arkadaşlar, beyefendiler, hanımefendiler... Bir konuda hizmet beklentisi olan ve bütçesi sizi tatmin etmeyen kişilere neden yardım etmekten bu kadar korkuyorsunuz?
Size bedavaya iş yapın demiyorum ancak kapınıza gelmiş müşterilere yol gösterin diyorum.
Korona süreci herkesin bir şekilde canı yanıyor ve ne yapacağı konusunda sürekli bir arayış içerisinde. Şu süreçte bu kadar hassasiyetten birlikten bahsederken lütfen kapınıza gelenleri boş çevirmeyin.
Bütçeleri size göre uygun değilse daha uygun fiyatta tanıdığınız iş sıkıntısı çeken arkadaşlara veya platformlara yönlendirin.
Hep birlikte kalkınabileceğimiz şu dönemde r10'un daha önceki dönemlerde gördüğüm kültürünü ayaklar altına alıp çiğnemeyin.
Önceden platformda biri bir şey sorduğu vakit en iyisinden en kötüsüne kadar bir cevap alır ve ona göre heybesini doldurup giderdi. Şimdi bakıyorum robotlaşmış üyeler anında PM attım, konumu inceleyin gibi cevaplarla anında ticarete odaklanıyor.
Lütfen arkadaşlar sizler kendi meslekleriniz dışında toplumda farklı meslek dallarından insanlardan veya kurumlardan hizmet alan kişilersiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız yaklaşımlarınızı ona göre yapın.
Şu süreçte özellikle buna hassasiyet göstermeliyiz.