Kendi işini kurman ve bu alanda ilerlemen gayet güzel olmuş. Finansal açıdan hatalı bir girişim olmasına rağmen uzun vadede kazanç elde edebileceğin bir sektör.
Halı yıkama, koltuk yıkama, OTO YIKAMA gibi sektörler müşterilerin tavsiye usulünü kullanarak yaydığı reklam modelleriyle her zaman daha fazla kalıcı olmuştur.
Yıllarca memlekette halı yıkaması yapan firmalarla veya orta ölçekli yerlerle konuşun, müşterilerini sürekli olarak memnuniyet durumlarına göre yaptıkları tavsiye usülü reklamla kazanmışlardır.
Sizin bu konuda yapmanız gereken ise çok basit.
Korona sürecinin her işletmede oluşturduğu maddi zayıflıkları kabul ederek yolunuza bakacaksınız.
Gittiğiniz müşterilere karşı güler yüzlü olacak ve işi her yönüyle bildiğinizi göstereceksiniz.
Temizleme haznelerini müşterilerin gözü önünde doldurup yine onların gözü önünde boşaltacaksınız.
Reklam konusunda da size tavsiyelerimi sıralayayım.
Şu anda maddi olarak zorluk içerisindesiniz ve her müşteri sizin için aslında bir çıkış kapısı gibi duruyor. Tabiri caiz her şeye saldırabilecek bir potansiyeliniz var. Bunu kesinlikle unutun...
Yakın çevrenizden kendinizi duyurmaya başlayın.
Karınızı gözetmeden uygun bir şekilde koltuklarını yıkayın ve sizi tavsiye etmelerini söyleyin.
Borçlarınızı ödemeye başladıkça ki umuyorum o süre içerisinde korona da hafifleyecek ve normalleşme süresine geçiş olacağı için bütçenize göre google reklamları çıkmaya başlayın.
Bu süre zarfında kesinlikle bütçenize göre söylüyorum bir alan adı alın, wordpress kurulumu yapın ve ücretsiz veya maksimum ederi 150 TL olacak bir tema edinin ve sitenizi kurun.
Girişimci olduğunuzu ve sermayenizin yetmediğini aklınızdan çıkarmayın. O yüzden bu aşamaları öğrenecek sabır ve gayretiniz olsun lütfen. Eğer ki o enerjiniz yoksa özelden bana ulaşın site kurulumunuz, SEO ayarlamalarınız, reklam hesabınızın kurulumu, gibi aşamaları ücretsiz olarak sağlayacağım.
Tüm bu aşamaları sabırlı ve doğru bir şekilde uyguladıktan sonra müşteri ağınızın da genişlediğini göreceksiniz. Bu süre zarfında motivasyonunuz da gelirinizle eş zamanlı yükselecek.