Kumarhaneden önce, o kumar masasına oturacak bilinçli, akıl ruh sağlığı yerinde olan, kaybedince benden bu kadar deyip masadan kalkmasını bilen insanlar olması gerekli. Bir kaç post önce de bir arkadaşın belirttiği üzere kumar masasında karısını bırakan ve bu insanların namuslarına göz koyacak karaktersiz insanlar topluluğunun kumar oynamak neyine ?
Kumar oynamak için, öncelikle refah seviyen iyi durum da olmalı ki kaybedeceklerinin senin ve ailenin durumunu sarsmayacak.
Ama biz ne yapıyoruz. Adam ev kirası ödeyecek 200₺ açığı var. İddaa kuponu yapıyor. Elinde ki parayı da o kupona yatırıyor. Hadi geçmiş olsun. Bu gözler nelere şahit oldu da neyse.
Şu an ki durum da evet ben de yasaklanmasından dolayı hem fikirim. Fakat turistlik bölgeler de turistler için belli kurallar çerçevesinde izin verilebilir.