Olabildiğince detaylı açıklamışsınız ancak bir kaç sorum var:
Müzik ya da efektlerin telifsiz olması konusuna değinmişsiniz ancak oyun türü nedeniyle bunlardan çok daha kapsamlı olan 3d model ve assetleri ne şekilde sağlanacak?
Oyunun uzunluğu ne kadar olacak? (sahne detayı vs)
PC oyunu talep ettiğiniz için soruyorum? Oyunun yayınlanması için pc de yayıncınız ya da steam hesabı mevcut mu ya da bu konuda düşünceniz nedir?
Çünkü bu seviyede bir oyun sıfırdan saece tek bir geliştiriciyle çıkmaz --- AAA oyunlarda çalışan yüzlerce insan gibi de olmalı demiyorum ama en azından indie bile olsa bazı assetlere ihtiyaç duyulacaktır.
Küçük ekiplerle casual geliştirmeler yapıyorum, açıkcası bu soruları yaparım diye sormaktan çok yapma niyeti olanların ilk aklına gelecek sorular olduğu için eklemek istedim.
Kolay gelsin. Ne istediğinizi net olarak bildiğiniz takdirde iyi bir ekiple iyi bir oyun çıkarmanız mümkündür mutlaka.
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınıız? Umarım sağlık sıhhat iyidir ve her şey yolundadır.
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM EPEY BAKINDIM AMA NEREYE AÇABİLİRİM BULAMADIM.
Başlıkta gördüğünüz üzere bilgisayar oyunu yaptırmak istiyorum.
- Korku türünde olacak
- Müzikler ya da efektler telifsiz ya da elements.envato.com üyeliğim ile alınabilir
- İstediğiniz motorda yapabilirsiniz fakat grafikleri "Devour" ya da "Pacify" oyunları gibi olması yeterli
- Olabildiğince scarycam ya da insaları korkutma ve zıplatma olabilecek bir şey olması yeterli
- Eğer senaryo gibi bir şey gerekirse kolayca uydurabiliriz.
- Optimizasyon ya da oynanabilirlik sıkıntısı kesinlikle olmamalı
Fiyatlandırma için DM atabilirsiniz. Ayrıca referans varsa gönderebilirsiniz. Son olarak fiyat konusunda kafamda 2 anlaşma yolu var;
1- Etkili çevrem ve oyun sektöründe güçlü oyuncu topluluklarım bulunmaktadır bu yüzden oyunu ortak yaparak geliri bölüşebiliriz. Fakat kazançlar nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
2- Ücreti karşılığında direkt yaptırmak.
-Fatura kesiyorsanız lütfen bunu belirtin.