Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Isiniz yazilim ise yazilimcilar gece calisir muhabbeti benim icin tamamen sehir efsanesi gibi bir sey
Zamaninda biri ortaya atmis herkes onu takip etmis. Bir duzenim ve sosyal hayatim olmadigi zamanlarda ben de gece calismayi seviyordum, fakat bir sosyal hayatiniz olursa ya da sorumluluklariniz arttikca gece calismanin cok da verimli oldugunu dusunmuyorum.
Bende tam tersi düşünenlerdenim, gece çalışmak kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünüyorum fakat sosyal hayatınız yoğunsa gündüz verimli çalışabilecek vakit yaratılmıyor. Bu durumda noluyor gündüz çayınızı kahvenizi yudumlayıp gece çalışıyorsunuz ve sonunda 3 4 saat uykuyla idare etmeye alışıyorsunuz. Biraz daha ilerleyen vakitlerde ise sağlıksal sorunlar başlayınca anlamaya başlıyorsunuz her şey zamanında yapılmalı. Gündüz çalışın, vaktinizi bölerek sosyalleşin ve gece uyuyun. Gece uyumadığımızda ne psikolojik denge ne de hayat dengesi kalmıyor. Bunları ben yapamıyorum ama yanlış olduğunu da çok iyi tecrübe ediyorum maalesef. Nacizane görüşümdür