Merhabalar,

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı (Ö.L) Mezunuyum. 26 yaşındayım ve B1 seviyesinde İngilizce biliyorum.
2020'nin sonlarında askerlik görevimi tamamladım ve şehirime geri döndüm. Hayat inşaasının en zor olduğu dönemdeyim diyebilirim. Sürekli kafam atacağım adımlar konusunda karışıyor. Böyle olunca bende bildiğim para kazandığım sektörlerden birinde kendimi geliştirme ve bunu tam anlamıyla meslek edinme kararı aldım.

Çocukluk yıllarımdan beri sanırım 100den fazla web sitesi açmış yönetmişimdir. Bundan gelir de elde etmişliğim mevcut.

Kısaca Bilgilerim:
- Html / Css (2 sene öncesine kadar frond-end developer hizmeti sağlıyordum. Bir kaç yıldır kendimi geliştirmeyi bıraktım ve js. kodlamasında bilgisizim. Asıl hedeflediğim kendimi geliştirebileceğim bir firmada front-end developer olarak yada grafik tasarımcı olarak çalışmak.)
- Wordpress kullanımına tamamen hakimim.
- Photoshop (İşimi görecek seviyede biliyorum. Çok iyiyim diyemem.)
- Opencart
- E-ticaret sitesi yönetimi. (Stok, sipariş vs.)
- Cpanel
- Plesk Panel
- Google Adsense - Adwords (Kendi sitelerim içinde adsense-adwords kullandım optimizasyonları konusunda bilgiliyim.)
- Site içi seo
- Site dış seo - backlink (Kendi oluşumumdan da bu hizmetleri hali hazırda veriyorum.)
- Sosyal medya hesap yönetimi
- Yakın zamanda canlı destek hizmetleri sundum. Yazılımların kullanımı hakkında bilgi sahibiyim.
- Android uygulama yayınlama yönetimi vs. hakkında tüm tecrübelere sahibim.
- Hosting şirketinde teknik destek elemanı olarak 1 sene çalıştım. Çok iyi seviyede olduğumu söyleyemesem de işe hakimim.
- Aklıma gelmeyen bir çok tecrübemde olmuştur. İnternet dünyasının neredeyse her alanına göz gezdirmiş, fikir sahibi olmuş biri olduğumu söyleyebilirim. Yüz yüze sanırım bunu anlayacaksınızdır.

Gelişime oldukça aç, sürekli yeni fikirler üretebilen, kişisel bakımına önem ver zeki bi adam olduğumu düşünüyorum. Diksiyonum oldukça iyidir ve B ehliyetim mevcut. Çalıştığınız sektörde hızla kendimi geliştirip şirketinize katkı sağlayacağımdan eminim.

Hedeflediğim, yüksek maaş alabileceğim bir iş bulmak değil, kendime bir yol çizebileceğim iştir. Zihnimdeki kargaşaya artık son verip hem çalışıp hem gelişip hem de mantıklı bir hedef doğrultusunda ilerlemek istiyorum. Aradığınız nitelikleri taşımıyor olsam da, yüz yüze bir görüşme şansı vermeniz durumunda iş ilanınız hakkında bir şansımın olacağı görüşündeyim.

info@dijitalart.net adresinden de dönüş yapabilirsiniz.

İyi günler dilerim.