Babam, babaannem vefat ettiğinde(onun ile ilgili anısına) yaptırmıştı bana kötü örnek olmamak adına geçici demişti(kendim görmüştüm söylememişti) ben gördüğümde tabi o bize hesap vermek zorunda değil sende değilsin ancak dert ediyorsan ve sırıtmaz ve görünmez diyorsan yaptır.
teşekkür ederim cevabınız için öncelikle yaptıracağım dövme bir yazı ve boyutu 0.5 cm ve uzunluğu da maksimum 3 cm falan olacak sırıtacak bir şey değil eğer pişman olursam sildirmesi de zorlamaz
Şuan dövme sildiriyorum.

blogum var bunla ilgili çok isteyerek yaptırmıştım bende. Dövme yaptırırken verdiğim paranın yaklaşık 25katını peşin ödedim. Henüz ilk seansı yaptırdım. Herkesin derdi başka tabi.
Ben 33 yaşındayım ve bu konuyu çok düşündüm. Dövme yaptırmanın bana bir faydası olmayacak. Gösterişten başka bir şey değil. Bir kez yaptırdıktan sonra bunun devamı geliyor ve kendine bunu hoşuna gidiyor olarak algılatıyorsun artık. Insan tertemiz vücudunu nasıl hoşnutsuz görünüme sokabilir ki? Tabi bana göre böyle. Şimdiye kadar kiminle karşılaştıysam hepsi pişman.
bana da dövmesi olan olmayan herkes diyor pişman olursun diye ama dediğim gibi yukardaki yanıtta da dövme bir yazı ve boyu 0.5 uzunluğu ise 3 cm falan sırıtacak bir şey değil pişman olsam sildirmesi zorlamaz bende sevmiyorum öyle büyük tüm kolu kaplayan dövmeleri falan ben minimal dövmelerden hoşlanıyorum fazla göze batmayacak onu da her yerine yaptıramazsın rastgele çirkin durur yoksa