Dün
Clubhouse üyeliğimi aldım. Fakat görüyorum ki bu üyeliği parayla satan insanların sayısı kadar ücretsiz bir şekilde programa dahil olmak isteyenler de var (Başta ben de vardım) Aklıma da R10 için etkinlik yapma kararı geldi. Şimdi etkinliği açıklayacağım sizlere: - Benim 2 adet davetiye hakkım bulunuyor. Bu 2 davet hakkımdan birisini burada ilk yorum atan kişiye göndereceğim. Geriye benim 1 hakkımda ve benim sayemde giren arkadaşın da 2 hakkı kalacak. Benim sayemde üyelik alan kişiden sonraki etkinliğe dahil olacak şahıs, yoruma bir önündeki kişiyi etiketleyecek ve üyelik istediğini belirtecek. Sonrasında da PM üzerinden devam edecekler. Ve bu etkinlik böyle herkes bir önündeki kişiden üyelik isteyerek devam edecek. (Etkinlikte kullandığınız 1 davetiyeden sonra boşta 1 hakkınız daha kalacağı için onu da artık kime göndermek istiyorsanız size kalıyor)
Kısaca:
(Ben), "Ali" ye üyelik verdim
"Mehmet", "Ali" den üyelik aldı,
"Ece", "Mehmet" den üyelik aldı,
"Murat", "Ece" den üyelik aldı...∞"
Kafamda kurduğumda gayet güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum. Umarım etkinliği bozmaya çalışanlar olmaz.
Kurallar:
- Eğer etkinliğe katılacaksan, 1 Clubhouse üyeliğini gözden çıkarman gerekli (Yeni gelecek kişi için)
- Yorumlara sadece senden önceki Clubhouse üyeliği alan kişiyi etiketle (ÖRN:
@umutcanra; üyelik gönderebilir misin?)
- Etkinliğe sadece 1 kez katıl
- Ve mümkünse sırayı bozma, katılıyorsan senden sonra üyelik almak isteyen kişiyi engelleme.
Not: Chati sadece katılmak için kullanın, gereksiz yorum atmayın.
Son Katılan Kişiler:
1-
@tuncgulec;
2-
@Flushixy;
3-
@Berkayyildirim;
4-
@tolgajan;
5-
@Montana35;
(Zincir Devam Ediyot)