tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://tr.wordpress.org/plugins/p3-profiler/
Bunu sadece Google de aratarakta bulabilirsiniz ama bu tür eklentiler tam sonuç vermez size direkt veritabanı kullanıyor çünkü çoğu eklenti sadece sitenize geç girilmesini sağlayan eklentileri bular yani en çok litespeed gibi eklentiler sitenizi yavaşlatar diyorum konuyu farklı yere çekmiyorum demek istediğimi tam anlamanızı öneririm
Onun dışında ücretli bir şekilde neyin sebep olduğuna detaylı şekilde bakacak insanlar forumda mevcut öğrenmek istiyorsanız kolay bir iş değil bu hizmet alabilirsiniz
litespeed wp options da 4-5 sayfa veri depolar veritabanı yüzünden muhtemelen CPU yüksektir
Litespeed kaldırsanız bile sitenizi yavaşlatmaya devam eder tam olarak silmediğiniz sürece sizede en azından litespeed biraz daha hızlı açıyordu dedirtir tamamen pazarlama taktiği bunlar nerede bir sebep belirtmemişim ?

Teşekkür ederim.
Wordpress plugin olarak sağlıklı çalışan bir "Profiler" yok galiba dediğiniz gibi.
Alternatif olarak belki cPanel üzerinde bir Profiler olabilir kullananlar vardır belki. En azından hangi url üzerinden istek gidiyor onu görebilsem yeterli.

Tüm eklentileri pasife çektim tek tek deneyip buldum mevcut eklentiyi silince site kendine geldi ama çok uğraştırıyor böyle tek tek denemek.
Umarım cPanel üzerinde kullanan vardır bu tarz bir profiler. Litespeed lisansını yıllık ödediğim için maalesef onu iptal etme şansım yok (Sunucu hetzner). Ama dediğiniz alt yapı olayını araştıracağım.

Benzer durumu yaşayan ve alternatif çözüm üretebilen birisi varsa umarım yardımcı olur.