Ersinco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi ilk olarak, buradan bir arkadaş bana gönderdiğinde; içerisine virüs yerleştirip direk upload yapıp internete yaymıyacağım. Uygun görüp benimle paylaşmıştır, Allah razı olsun zaman zaman bizde daha önce satın alıp kullanmadığımız içerikleri gönderip talep karşılıyoruz forumda ki öğrenci arkadaşların satın alım gücü olmadığı için.
İkinci olarak, buradan her hangi bir arkadaş x sitesinden gitse bu tarz içerikleri indirse belkide bilgisayarının başına birşey gelecek, bu yüzden illegal sitelere yönlendirmeyin dedim.
Ama Ücretsiz satın almadan indirmek etik değil, bu konuda sizinle hem fikirim
Ticari olarak kullanıcak kişiler, gidip tabikide satın alsın sonuç itibari ile bir kazanç elde ediyor, lakin ben hobi olarak kullanıyorum daha yeniyim bu işlerde ne nasıldır merak ettiğimden. Yoksa düşüncene saygım sonsuz.

Tabi ki bu konuda katılıyorum, maddi olarak imkanı olmayanlar öğrenci kardeşlerimiz bulunmakta.
Bu konuda elimizden geldiğince yardımcı olmak bizlere yakışır.

Fakat sanal sunucuma erişim sağlayamıyorum şuan eğer erişim sağlarsam ordan indirip kontrol edeceğim bi eğer sorun yoksa sizin için ayrı upload ederim sorun değil