Pazgha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İllegalden kastınız nedir?

Üzülerek söylüyorum ki burda herhangi birinden bunu almanız ile farklı bir yerden indirmeniz arasında hiç bir fark yok.
Bu üründe aynı şekilde satın alınmış ve genel olarak paylaşılmış.

Olaya yasal açıdan bakacak olursak ücretle almanız daha mantıklı değil mi?
Şimdi siz ücretsiz birinden bunu temin edeceksiniz bunu satan şahsın hakkına girmiş oluyorsunuz.

Derinlere inersek çok soru işaretleri ve çok yanlışlar var hocam benim burda sadece tek amacım size yardımcı olmak herhangi bir siteden indirmenizi de teşvik etmiyorum, tamamen opsiyonel bir durum söz konusu saygılar iyi forumlar
Şimdi ilk olarak, buradan bir arkadaş bana gönderdiğinde; içerisine virüs yerleştirip direk upload yapıp internete yaymıyacağım. Uygun görüp benimle paylaşmıştır, Allah razı olsun zaman zaman bizde daha önce satın alıp kullanmadığımız içerikleri gönderip talep karşılıyoruz forumda ki öğrenci arkadaşların satın alım gücü olmadığı için.
İkinci olarak, buradan her hangi bir arkadaş x sitesinden gitse bu tarz içerikleri indirse belkide bilgisayarının başına birşey gelecek, bu yüzden illegal sitelere yönlendirmeyin dedim.
Ama Ücretsiz satın almadan indirmek etik değil, bu konuda sizinle hem fikirim
Ticari olarak kullanıcak kişiler, gidip tabikide satın alsın sonuç itibari ile bir kazanç elde ediyor, lakin ben hobi olarak kullanıyorum daha yeniyim bu işlerde ne nasıldır merak ettiğimden. Yoksa düşüncene saygım sonsuz.