Medyumluk ile ne alakası var bunun şimdi. Ben hangi eklenti bunu yapar diye sormadım ki.
Hangi eklentinin yol açtığını nasıl görebiliriz ? CPU izlemesini nasıl detaylı görebiliriz dedim.
Litespeed hata demişsiniz neden Litespeed kurmak hata hiç bir şey belirtmeden siteyi silin demişsiniz

Siz olayı farklı yerlere çekiyorsunuz yada sormak istediğimi hiç anlamamışsınız.
yorumunuz için gene de teşekkür ederim. https://tr.wordpress.org/plugins/p3-profiler/
Bunu sadece Google de aratarakta bulabilirsiniz ama bu tür eklentiler tam sonuç vermez size direkt veritabanı kullanıyor çünkü çoğu eklenti sadece sitenize geç girilmesini sağlayan eklentileri bular yani en çok litespeed gibi eklentiler sitenizi yavaşlatar diyorum konuyu farklı yere çekmiyorum demek istediğimi tam anlamanızı öneririm
Onun dışında ücretli bir şekilde neyin sebep olduğuna detaylı şekilde bakacak insanlar forumda mevcut öğrenmek istiyorsanız kolay bir iş değil bu hizmet alabilirsiniz
litespeed wp options da 4-5 sayfa veri depolar veritabanı yüzünden muhtemelen CPU yüksektir
Litespeed kaldırsanız bile sitenizi yavaşlatmaya devam eder tam olarak silmediğiniz sürece sizede en azından litespeed biraz daha hızlı açıyordu dedirtir tamamen pazarlama taktiği bunlar nerede bir sebep belirtmemişim ?