Merhaba, öncelikle değerli dostlarım, müşterilerimin beni tavsiye edip konuya etiketlemesi beni gururlandırdı.. Çok teşekkür ediyorum eğer ki faydalı olabilmişsem ne mutlu bana.

Site İçi SEO, SEO'nun başlangıcıdır. Aslında SEO manipülasyonu olmayan ve spam riski 0 olan bir çalışmadır. Biliyorsunuz ki, her yaptığınız Dış SEO çalışması bir manipülasyondur ve Google manipülasyonları sevmez. İç SEO Kalıcı ve tek seferliktir. SEO'nun %68'ini oluşturur ve Dış SEO (Off-Page SEO) ya başlamadan önce sitenin ilk açıldığı tarihten itibaren hızlı bir şekilde İç SEO full+full hale getirilmesi gerekir. Ki google sitenizi sevsin, sitenizin kendisi iyi değilse ne kadar link alırsanız alın rekabetli kelimelerde üst sıralara çıkmanız zordur.

Site İçi SEO'da 32'den fazla yönerge bulunmaktadır. Fakat en çok dikkat edilmesi gereken Tarama Bütçesi, Internal Linking, Novelty Scoring, Orphan Pages Optimizasyonu gibi sayfa içerik optimizasyonlarıdır. Bu optimizasyonlardan sonra hatalı yada eksik olan İç SEO için olmazsa olmaz Meta etiketleri, Open Graph, Schema Structured Data gibi optimizasyonlardır. Bu şekilde başlanır, devamı için tarafımızla iletişim kurabilirsiniz