Bana göre ofsayt hocam size göre ofsayt olmayabilir, tartışmalı konu bu burdan bakınca fenerbahçeli oyuncunun bariz önde olduğu görülüyor. 2. fotografı koymuşsunuz nedir yani orda bir hata yapıldı diye burda da mı bir hata yapılsın? '' Ha birde şu fenerbahçeli arkadaşlar neden kale arkasındaki kameradan ofsayt kontrolü yapıyor? şimdiye kadar hangi pozisyon ya da hangi maçta kale arkasındaki kameradan ofsayt pozisyonu kontrolü yapıldı? valla şaka gibisiniz '' Yıllardır hepimiz futbol izliyoruz ve yıllardır da her zaman hata oluyor. Fenerbahçeli arkadaşlarım bana kızmasınlar ama fenerbahçe oyun mu oynadı ki, çok tartışmalı bir pozisyonun ardına bu kadar sığınıyor ki, dediğim gibi bana göre ofsayt. Fenerliler bunu diyecek galatasaraylılar Donk'a penaltı yapıldı, hakem vermedi diyecek. Siz Donk bize penaltı yaptı, o zaman hakem onu niye vermedi diyeceksiniz, bu sefer onlar o penaltıysa Linnes'e yapılanda penaltı onuda vereceksin diyecek. Hele ki hakemin altay için verdiği bir faul pozisyonu var maçı izlerken, nutkum tutuldu hakem kör felan sandım biranda, kendi arkadaşıyla çarpışıpta faul alan tek kaleci altay Yani bizim ülkemizde böyle, sonuç ve skor ortada kazanan belli ve ben hakedenin kazandığını düşünüyorum. Ortada çok yetersiz bir fenerbahçe vardı. Bana göre bariz ofsayt ,Fenerbahçelilere göre ofsayt olmayan pozisyonu tartışmak yerine, neden böyle bir kadro ve böyle bir kötü futbol diye onu eleştirsinler bence. Teşekkürler.