Allah analı babalı büyütsün hocam, ömrü uzun olur inşallah. Esenlikler diliyorum.
Gözünüz aydın, sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.
Rabbim sağlıcakla o kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kolik bebek olmaz... Şuan 33 günlük oğlum çok yoruyor. Anne sütünü alması için elinizden geleni yapın ilk günler uyanmıyor diye stres yaparsınız 10-15 günlük olunca uyumuyor diye 😃 tatlı telaşı çok güzel... Çok mükemmel bir duygu eğer gaz vs sorunu çok yaşarsanız eşiniz ve cocuk için önerilerim olur işe yarıyor 🤗
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah işinizi kolaylaştırsın.
Allah analı babalı büyütsün abi.
Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin, rabbim yokluğunu sizlere göstermesin. ☺
Allah analı babalı büyütsün. Bereketiyle gelsin inşallah. Bahtı açık olsun.
Allah anneli, babalı, sağlıklı ve uzun ömürler versin.
Umarım hep birlikte mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirirsiniz hocam, Allah analı babalı büyütsün.
Allah analı babalı büyütsün hocam
Gelsin gelmekte olan, hayırlısıyla, uğuruyla bereketiyle gelsin inşallah. Allah analı babalı büyütsün, güzel bir geleceği olur inşallah.
ALLAH analı Babalı büyümeyi masip eylesin ALLAH ilenize Uzun Ömürler Versin.
Hayırlı haberler alırsınız inşallah Allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah hocam
Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı uğurlu evlat olsun, babası teşvik ederse "Biz sonradan yetme değil çekirdekten R10'cuyuz" diye yargı dağıtır buralarda
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömrü olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Allah analı babalı büyütsün hocam
Beklemenin nasıl bir şey olduğunu bilirim. Sağlık ve sıhhat ile ömür boyu yaşasın.
Gözünüz aydın hocam Allah analı babalı büyütsün çocuk gelişimi okuyorum herhangi bir konuda soru sormak isterseniz hiç çekinmeyin anında cevaplarım
Allah analı babalı büyütsün inaşallah sağlıklı salih bir evlat olur
Allah analı babalı büyütsün

dünyanın en güzel duygusu
Gözünüz aydın.
Allah analı babalı büyütsün
Maşallah. Rabbim analı babalı, sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hocam.
Allah analı babalı büyütsün, sizi de ömür boyu mutlu etsin...
Allah analı babalı büyütsün şimdiden hocam.
Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın.
Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı olsun 🥳
hayırlısı ile doğar inşallah rabbim vatana millete faydalı bir insan etsin.
Allah bağışlasın. Allah anneli babalı büyütsün. Vatana ve millete hayırlı bir insan olsun.
Kız çocuğu iyidir Allah kucağına hemen almayı nasip etsin biraz çingene oluyorlar ama iyidir
Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün.
Hocam Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Nasıl bir duygu iyi bilirim. Duygusal bir yapım olduğundan, içerden çıkana kadar ağlıyordum

Su bile içemez olmuştum. (Bu mesajı yerken kızım babasını çikolatayla besliyor şuan

)
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Eminim ne güzel bir duygudur
Allah analı babalı büyütsün hocam iyi bilirim bu stresi 😊
Allah analı babalı hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah hocam.
mutlu mesut ailesiyle bir ömrü olsun hocam
Allah analı babalı büyütsün.
Ömrü bereketli, hayırlı olsun. Allah bu mutluluğu isteyen kardeşlerimize de nasip etsin.
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, sonrada analı babalı büyüsün bahtı açık hayırlı evlat olsun inş
Allah analı babalı büyütsün🙃😊
Edilebilecek en güzel dua...
Allah analı babalı büyütsün, uykusuz günlere hazır olun

1 yaşında kızım var daha gece kesintisiz uyuduğunu görmedim, hatun da ben de ruh hastası olduk
Bahtı açık olsun. Sevindim adınıza.
O stresi iyi bilirim. Allah sabır versin. Hayatım da ilk defa o gün 3 paket sigara içtim
Merhaba.
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
Çok şükür kızımızı sapa sağlam kucağımıza aldık ve eşiminde kendisininde durumu gayet iyi. Beni buradan yanlız bırakmayan sürekli arayıp soran, tebrik mesajlarını ileten herkese çok teşekkür ederim.
Gerçekten de hayatımda böyle bir duygu yaşamadım. O kızımı ilk kucağıma aldığım duygu inanıl dünyalara bedel. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşAllah.