civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yıllardır ödeme aldıgım yüksek gelirli sitemin hızı berbat mobil tarayıcı hataları var. ama bu hız ve mobil tarayıcı hataları önemsiz anlamına gelmez.

başka bir adsense gelirli sitem de, o kadar yüksek olmasa da bana göre, yine fena değil, 5 yıldır değiştirmeye üşendiğim seo hataları ile dolu abuk subuk bir tema var. ben ödeme alıyorum takır takır ama bu hataların önemsiz oldugu anlamına gelmez, benim kendi biçtiğim zaman/ değer dengesinde önemsiz sadece.

siz de biliyorsunuz ki, birşey sitenin genel gücü nedeniyle etkisiz kalabilir ancak bu önemsiz oldugu anlamına gelmez. Yani güçlü ve diğer kuralları çok doğru olan bir site için belki bir konu etkisizdir ancak her konuya böyle yaklaşırsak, üst üste pek çok hatanın etkisi olur o zaman.

h1 etiketi için bilinen en doğru kullanım 1 adet olmasıdır, h etiketi önemlidir diyorsanız, bunun manıtıgnı biliyorsunuz demektir o zaman 1 den fazla olursa oluşabilecek yanlış anlamlandırmaları ve bunun sıralamaya yapabileceği etkiyi de öngörebilirsiniz.

bence sayısının önemi yok yaklaşımı ile h etiketinin önemi yok yaklaşımının farkı yok o nedenle

edit:

bu en doğru yaklaşım işte, ancak böyle durumlarda birden fazla h1 etiketi yanlış anlamlandırmaya sebebiyet vermez, tam aksine içeriğin daha doğru anlamlandırılmasını sağlar
Adsense in seo ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. Dolaylı bağlantısı vardır. Yani seo kurallarına daha uygun yazmak, ziyaretçi arttırabilir bundan dolayı adsense geliride artabilir.

Fakat senin dediğin gibi seoya fazla takılmadan bildiğin gibi, doğal davranmak lazım.. doğal olan herşeyi sever google... bişeyi fazla yapıp yapay duruma geçmemek lazım...