StreetStills adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yüzden zaten matematik bilgisi olan bir yazılımcı dedim. Mantıklı bir dayanağı olmalı. Formül olarak mantıklı ve tıkanmayan bir formul yazabilsem de yazılım kısmında çok iyi seviye olmadığımdan net bir sey soyleyemedim. Elle hesaplama yaparak mantıklı bir formül isterseniz yazıp daha sonra mantığını yazılımcınıza derste anlatabilirim.
Aslinda bu eglence amacli bir oyun olacak. Sadece ayni gun icersinde farkli sonuclar cikartip guven zedelemek istemedigim icin tarih gibi sabit bir deger kullanmanin saglikli olabilecegini dusundum. En kotu ihtimalle rakami rastlantisal olarak cikartalim dedik. Ayni ip adresiyle oyunu oynamis olanlarin, surekli ayni rakami gormeleri konusunu konustuk. Bu islemi surekli yapmak sitede yavaslamaya sebep olur ve siteyi terkederler diye hesaplama sirasinda progress bar cikartip 8 saniye limit koyduk. Bunu mantikli bir temele oturtmak cok super olurdu ama rakamlarla aram hic degil.
Elle hesap yapip bunu bana derste anlatin diyebilirdim ama az once de soyledigim gibi rakamlarla aram iyi degil. Anlatacaginizdan eminim ama anlayabilir miyim suphelerim var. Zaten yazilimcimizin da Turkceyle arasi iyi degil. Misir'da yasayan iyi bir arkadas. Cok tesekkurler.