geçmiş olsun hocam
edit : para sizin değilmiş ama diğer arkadaşa geçmiş olsun
hocam siteye bakınca anlıyorsunuz burada bi ....lık olduğunu nasıl girdiniz
Geçmiş olsun. Yerinizde olsam direk ödemeye aracılık eden şirkete (paybyme ya da payguru arıtk hangisi ise) talep açıp durumu bildiririm. En azından başka insanların dolllandırılmasının önüne geçersiniz.
Odeaweb'in yapacağı bir şey yok. arkadaşınız savcılığa ya da kolluğa gidip şikayetçi olacak, mahkeme bilgileri isterse Odeaweb'den o da bilgileri iletir.
Bu tarz siteler genelde oyun epin sitelerine ödeme yapıyor karsı taraftan o sekilde kesiyor bakiyeyide arkadasınız pek acemi sanırım
100 yıl boyunca alternatif site hiç olmasa bile bu siteye bozdurmazdım
demekki domain ve hosting parasını çıkartmışlar aynı gün
canlı destek kapalı şuanda

atacaktım konu linki kanka kapat dükkanı kaç diye
Tawk.to konusma kayıtlarını kaydettiyse polise gidip suç duyrusunda bulunabilir,
+ Savcılıkta dosya masrafı vermek istemiyorsa eğer
Cimere şikayet konusu oluştursun max 1,2 ay sonra en yakınındaki valikten çağırıp şikayetçimisin diye soruyorlar evet dersen 0 TL MASRAF İLE dosyan acılıyor
Geçmiş Olsun.
@odeaweb; hocam ilgilendi sanırım site gitti
İnan ki Odea'nın yapacağı bir şey yok. Onlar da benle aynı cevabı verecek. Bence 120 Lira diye bakmayın olaya. Pazartesi gidin direk şikayetçi olun.
abooowww burdan birisi
DİP NOT SUANDA FORUMDA OLAN BİRİSİ MUHTEMENELEN
konuyu gördüğü gibi silip kaçmıs

Odeaweb bilgileri savcılık ile paylaşır gerisi arkadasınıza bağlı maddi manevi ne gerekiyorsa
Savcılıkta dosya masrafı diye bir şey OLMAZ. Suç duyurusunda bulunmanın hatta ceza davası açılmasının HERHANGİ BİR MASRAFI YOK.
Bu tarz masraflar hukuk dosyalarında olur.
Hatta yargılama giderleri bile (sanık beraat ederse) kamuya bırakılır.
taktik güzel parayı çıkardı , konuyu gördü kaçtı
Nedir bu fatura bozdurma olayı?
yahu 100 tl için değermi

birşey diyecektimde şimdi yer göstermiş oluruz. bunu yapan kesinlikle çok acemi ama
Site Sahibi Konuyu Görmüş Galiba

Siteyi Silmiş Boş Host Duruyor
sitenin sahibi okuyorsa ona burdan burdan çağrı yapın görüyor zaten
kardeşim niye dolandırıyorsun ? 120 tl için değiyormu? o kadar site hazırlamışsın !
hocam pubg mobile gibi bi oyuna para çekilmez %90 hile zaten 10 a yakın fatih tanıdığım var hesapları görsen oynamaya kıyamazsın ama full hile ile kasıyorlar
Siteyi kapatacağıma gelirim buraya erkek gibi derdim ki, '' Arkadaşlar site benim ne alaka yahu :S canlı destekten kopmuş olabilir arkadaş. Gelsin ödemesini yapıcam bende onu düşünüyordum bi baktım burada konusu açılmış

'' derdim. En azından salak durumuna düşmezdim 100 tl için
ama şu durumda kanıtladı *********** oldugunu
Az önce WHOIS'deki numarayı aradım beni senden sonra 15 kişi aradı diye palavra sıkıyor oyun sitesine kayıt oldum diyor olmaz olaydım diyor epin diye bişeydi ismi tam hatırlamıyorum diyor dedim tam adres ver hatırlamıyorum diyor
adresine kadar attım bir tedirginlik yaşadı.
Büyük ihtimalle kendisi

Emniyette çalışıyorum gibi palavralar sıkıyor