abi kusura bakma yanlışta anlama ama gösterdiğin site sektörün devi elindeki temayı o şekle getirmek için 30 tl bütçe ayırman şaşırtıcı... Yapan arkadaşa başarılar
merhaba,
bu sektör de bulunan en iyi şirketin web sitesi örneğini verip bir benzerini yaptırmak için 30 tl fiyat teklif etmeniz çok mantıksız.
Bu benim görüşüm tabi ki, sizlerin görüşüne saygım sonsuz ama minimum 500 tl ile bu işi yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.
merhaba. Yanlış görmediysem "https://www.themescaliber.com/medical-supplements-store-pro" bu temayı siz o hale getirmişsiniz. Sanırım temayı yeniden kurunca zaten istedikleriniz olacak. Demo kurulumunda bir adım mı attınız acaba. Gerçekten çok şaşırdım. Tek düşüncem demoyu yanlış kurmanız. Temayı yüklerken ve kurarken neler yaptığınızı anlatır mısınız rica etsem?
haksiliniz birşey demiyorum sadece ufak bir ticaret sitesi yapicaktim zaten oyle sadece kataloglari halletse olabilirdi suan butcem bu
tema sikinti gibi yeni bakiyorum suphero var onu almayai planliyorum
o yuzden suan bir liste yaptim parayi idareli kullanmam lazim tesşekurler yorumlariniz için