Pes ya 6 ay Hırvatistan'da yaşadım bana öğretme istersen bizzat üç kesimden insanlarla konuştum bana anlatma istersen dillerini yaşam tarzlarını. SSCB birden fazla ulus devletten oluşuyordu ikisi arasında fark var. Savaşın başında Bosanski Brod adlı bölgede Sırp sivillere Hırvat ve Boşnak orduları saldırıyor. Öncesinde Sırp kuvvetleri ile savaşmış olmaları bunun katliam olduğu gerçeğini değiştirmez ona bakılırsa Srebrenica'da da Sırp kuvvetler Boşnak kuvvetler ile savaştı sonradan teslim oldular diye onu da mı katliam saymayacağız? Konuştukça kendinizi yerin dibine sokuyorsunuz. Azerbaycan'da Azeri diye bir millet yok orada eskiden yaşamış ateşe tapan bir milletin adı Azeri sadece dünya tarihinde değil Türk milletleri konusunda da cahilsiniz uzatmayın.
Bana bir daha cevap yazmayın, isterseniz 6 yıl yaşayın hırvatistan da elbette kendine göre tarihi yontarak anlatacak. Hırvat, sırp, boşnak, sloven bunlar hepsi aynı millet diyen bir tarihçiye yazıklar olsun, aynı yoldan devam edin. Azeri diye lafın gelişi söyledim, pes vallahi.