Bir tarihçi ve wikipedia editörü olarak wikipedia'nın İngilizce sürümünün ne kadar doğru kaynaklarla içerik oluşturduğunu biliyorum siz bence bir r10.net forum üyesi olarak wikipedia gibi büyük bir online ansiklopediyi eleştirmeyin sayın
@bim; . Sizin o söylediğiniz sadece İngilizce harici dillerde olabiliyor bununda nedenidiğer milletlerin ve Türk akademisyenlerin bedavaya wikipedia'ya bilgi girmeyi cazip görmemesi... İngilizce wikipedia güvenilirdir İngilizceniz varsa kullanabilirsiniz. Ne belgesinden bahsediyorsunuz ya ne belgesi gördün de belge diyorsun. Katliam yok diyen yok zaten okuduğunu da mı anlamazsın be adam! Sbrenica'dan başka birşey bilmiyorsun Boşnak arkadaşlarım şöyle dedi böyle demekten başka yaptığın birşey yok. Şimdi de akademisyen arkadaşlarını dahil ettin
@bim; akademisyen arkadaşının olması seni tarih akademisyeni yapmaz her işi ehline bırak... Seni itibarsızlaştırmaya çalışmıyorum sadece kulaktan eksik bilgilerle tarih konuşma diyorum. İtibarsızlaştırmaya çalışsam
@bim; mağazalarından ve kullanıcı adınızdan vururdum
Tam üstüne basmışım demek ki Wikipedia editörü diyerek, sonuçta söylediklerimi onaylamışsınız o ortamda bazı şeylerin speküle edildiğini. Dikkat ederseniz konuya karşı özel bir ilgim var dolayısıyla incelediğim birçok belgede var. Ne belgesi gördün demişsiniz ya o bölüme hiç girmeyin bence mahçup olursunuz bir tarihçi olarak. Akademisyen arkadaşımın olması beni elbette tarihçi yapmaz ama bir tarihçileri birbirleriyle yüzleştirebilirim, akkoyun karakoyun kimin tarihi kuvvetli ortaya çıkar.