Site adresi: nicehesap.com Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1 TL Min Artış: 5 TL Hemen Al: 500 TL Açık Arttırma Bitiş: Son Teklif + 12 Saat Sitenin aylık getirisi: Hesap geldikce satışı yapıldı ekmek parası çıktı
Sitenin açılış tarihi: 14-10-2021 Kategori, sitenin içeriği nedir: Hesap Satış Sitesi Günlük hit sayısı: ölçmedim Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 Forum- %10 Google) ölçmedim Domainin yaşı ve Pagerank değeri:Bilmiyorum bakabilrisniz Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet Hosting dahil midir: 1-2 gün idare ederim Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Ücretli Alındı Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok (Açık kaynak scriptir ana sağlayıcısından açık kaynak satın aldındı lisansı yok) Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Site gelişmiş bir scripte sahiptir çok yaygın olmadığından özgün görünümü vardır ücretli alınmıştır başka bir projeyle uğraşacağım dan satıyorum.
Panelden Resim Admin Panel;