Ciplakyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama hocam burda söz konusu nedir, nasıl yapılır gibi yazıların aksine edebi metinler, hikayeler.

Geçenlerde şu hikayeyi okuyordum mesela

https://www.cafrande.org/tanirsiniz-...ziz-nesin/?amp

Otobüste giderken kıkırdaya kıkırdaya gülerek okudum.

Şöyle bir kaba taslak baktığımızda seo falan yok. Sadece mükemmel bir kurgu var o kadar.

Bu yüzden makalenin seo uyumlu olup olmaması yazının içeriğinden daha önemli değil diye düşünüyorum.

Eğer içerikleriniz ilk sırada yer alsın , fazlaca tıklansın ceplerim bayram etsin gibi bir düşünceden ziyade ; İnsanlar okusun , gerçekten bilgilensin , yüzleri gülümsesin veya zamanını geçirsin diye düşünüyorsanız elbet bir şekilde SEO uyumlu olacaktır.

Nasıl mı?

Siz SEO uyumlu yazmazsınız , ancak içeriğiniz neredeyse rakiplerinkinden kat ve kat üstündür. Bir okuyan imine koyar , arkada açık bırakır, siz güncelledikçe ziyaret eder ve sürekli uzun dakikalar web sitenizde zaman geçirir. (Tıpkı karikatürler gibi) Sitenizde kalma süresi , arama niyeti gibi etkenleri göz önünde bulundurursak başarılı bir içerik olur ve bir kitle oluşturmuş olursunuz. Ancak siz bir haber sitesi iseniz , geçici ancak para akışı sağlayan bir çözüm istiyorsanız ; Anlamsız , gereksiz , sırf SEO diye onlarca anahtar kelimeyi semantikmiş gibi toplarsınız anlık trafiğinizi çeker haber unutulunca da yüzüne bakılmaz bir içerik oluşturmuş olursunuz.

Benim kendi önerim , şimdiye dek uyguladığım yöntem her zaman üst seviyede kaliteli içeriktir. Çoğunlukla iş ortaklarımız da haber siteleri olduğu için yine de anlık para akışı sağlamak yerine üst düzey içerik önerim olur. Çünkü her zaman Google sizi sevecektir .

El elden üstündür , başka fikri veya bilgisi olan varsa lütfen bilgilerini konuya dahil etsin.