Konsol hesaplarının sürekli kapatılması karışık bir durum. Kendi tecrübelerime dayanarak hesapların admob, kaynak kod, internet bağlantısından dolayı kapatılmadığını söyleyebilirim. Kendi bilgisayarımda gerek davetiye gerek direkt giriş yaparak yönettiğim pek çok hesap oldu zamanında ve bunların bir kısmı kendi içindeki ihlaller yüzünden kapandı diğer hesaplara hiçbir zarar gelmedi. Aynı şekilde webview olarak aynı kaynak koddan yüzerlerce proje yaptım askıya alınan oldu, hesabı kapanan oldu. Eğer kaynak koddan dolayı bir sıkıntı olsaydı ilk bizlerde sıkıntı olurdu.

Hatta size şöyle bir şey anlatayım. İlk aldığım developer hesabımda tüm uygulamalar için aynı key dosyasını kullanıyordum. Sonra bu developer hesabım kapandı, yeni developer hesabı açtım farkında olmadan eski key dosyasını da orada kullanmaya devam ettim. Bu durumu fark ettiğimde üzerinden 6 ay geçmişti. Hesapta hiçbir sorun olmadı. Söz konusu multi hesap ise key dosyasından tespitini yapmak çok kolay. Ama adamlar aynı key dosyasını kullanmama rağmen hesabı kapatmadı.

Sizin sorununuz muhtemelen gönderdiğiniz uygulamaların içeriğinin politikalara aykırı olmasıdır. Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma. Kısa süre önce developer hesabım kapatıldı, 2 yeni hesap açtım uygulamaları yayınladım hiçbir sorun olmadı.