Yıllarca çektim o rahatsızlığı.Bir çok psikolga ve pskiyatre gittim.Bir çok ilaç kullandım.Dip not olarak arkadaşlar ilaç isimleri yazmazsa sevinirim çünkü genç arkadaşlarımız var.Eczanelerden direk alanabiliyor bazı ilaçlar.

İlk önce panik atak oldum.Nöbetlerde kendimi hastaneye attım.Bana kalırsa ölüyordum ama doktorlar birşeyimin olmadığına inanıyorlardı.Sonra kalbimi daha fazla dinlemeye ufak bir ritim bozukluğuna neden oldu.Bu sefer daha çok kaygılandım.Devamlı kalbimi düşünüyordum.Sonra bu kaygı anksiyete bozukluğuna gitti.Ciddi sorunlar yaşadım.Üst geçitten geçemiyor.Evden dışarı çıkmaya korkuyordum.Artık beynimde birşeyler olduğunu düşündüm.Nörolojiye gittim.Beyinden tomografi çektiler.Kadın gerçekten harika bir doktordu.Sonra kan değerlerimi ölçmek istedi.D vitamini ve B12 yerlerde olduğu çıktı.Nedende bunlardanmış.O zaman kadar hiç bir psikolog veya psikiyatrı kan değerlerimi merak etmedi.Bazıları direk ilaçı yazıp gönderdi.Sonra o kadın bir bir psikiyatre yönlendirdi.

Harika bir doktordu.İlaçı devamlı değil belli bir süre kullanmayı hedefliyordu.Bana ödevler vs veriyordu.İlaçı şöyle özetliyordu.Misal ayağın kırıldı ve alçıdasın.Belli bir süre koltuk değnekleri ile yürümen lazım.Sonra ayağın iyileşince onları atacaksın.İlaçta bunun gibi ayağın iyileşene kadar demişti.Sonra terapi eşliğinden ilaç kullandım ve bıraktım.

Dostum narin insanlarız.Fazla detaycıyız.Bunun için aldırış etme.İbadet et yada spor yap.Sporda ilaçtaki senatorini alıyorsun zaten.Korkma defalarca doktora gitmişsindir ve kalbinde birşey olmadığuına dair ir çok raporun vardır.Korkma dostum korkularının üzerine git ve hayatında strese neden olan kim varsa çıkart.