oktayWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşımın halen başka sitelerde olması size birşey olmayacağı anlamına gelmez.
Ama o içeriği aldığınız kaynağı belirtirseniz ve oranın paylaşım tarihinin daha eski olduğunu kanıtlarsanız o zaman sadece ifade ile biter iş
Aldığım siteye baktım, aynı karikatürler halen duruyor ve 2012 yılında paylaşılmış. Polis memuru kendince hazırlıklı ol demişti. Her ihtimale karşın bunların da ekran görüntüsünü hazırda bulundurayım.

ErtuncDmrz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce uyarı almadıysan belirt. Her hangi bir uyarı, ihbar almadım diyebilirsin. Gerekli görselleri kaldırdıysan ticari bir amaçta gütmüyor. Bölücü ve terör unsuruda yoksa sorun olmayacaktır.
İfadeyi yukarıda belirttiğim şekliyle verdim, daha önce uyarı vs. almadım demek hiç aklıma gelmedi ama zaten öyle bir durum yok şikayet içeriğinde. Örneğin daha önceki gün bir avukat arkadaş mezunu olduğu üniversiteyle alakalı isminin geçtiği bir haber içeriğinin kaldırılmasını rica etmişti. Hemen kaldırmıştım, böyle durumlarda bir tersliğim söz konusu olmuyor ki, bunun gibi birçok içerik daha kaldırılmıştı.

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karikatür siteleri para koparmak için yapıyorlar onlardan olmasın.
mucurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'nin sözde demokratik, özgürlükçü karikatüristleri...

Fıkra bu kadar!
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karikatür firması herkese dava açıyor adamlar kaynak buldu zira
tavsiyem site gelirsiz ise sil
Üç arkadaşıma cevaben, haklısınız, bir karikatüristin ismini belirtmişler lakin aklımda kalmadı. Direkt şikayet etmelerinin başka bir izahı yok.

ozkanmat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam daha önce benzer konular forumda açıldı muhtemelen sizden para koparmaya çalışacaklar. Uyarılmadığınızı belirtin eğer uyarılsaydım bu içerikleri kaldırırdım yazın. Sizin sunucuda barındırılmadığını belirtin ekran görüntüleri ekleyebilirsiniz. Haber siteleri uğraşamıyorlar onlara gücü yetmiyorlar maalesef sizin gibi insanlara dava açıyorlar bir öğretmene de aynı şekilde dava açılmış twitter da gündem olmuştu. Muhtemelen aynı kişi size dava açmıştır
Hocam ifade kısmında ne yazık ki uyarılmadığımı belirtmedim ama onlarda uyardık dememişler zaten. Görselleri de yine ne yazık ki kendi sunucuma yüklemişim, tabi kaldıracağım hemen. Acaba ekran görüntülerinde Google reklamları yer almasa mı, ne dersiniz?