ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Traffic Spirit'i kullanmak bir sanattır. Her proje de farklı kullanılır. Şuan bir projem için 43 sunucuda çalışıyorum.

Eğer yanlış kullanırsanız sıralama sonuçlarında sitenizi bir daha göremezsiniz. Eğer doğru kullanırsanız da rakipleriniz "yahu bu adam neyi benden iyi yapıyor da benden üstte sıralama alıyor?" diye forumlarda konu açar durur. Bu kadar iddialıyım Traffic Spirit'in gücü konusunda.

Traffic Spirit ile sektörde olmayan bir anahtar kelimeyi aylarca arattırıp, aranma hacmi kazandırdığımı bilirim. Benim yarattığım sanal aranma hacminde sıralama almak için SEO çalışması yapan birçok uzman bilirim... Onlar sanal bir hacme çalışırken biz gerçek ziyaretçiye odaklanıp çok ekmeğini yedik... Özellikle e-ticaret projelerinde Traffic Spirit olmazsa olmazdır. Lakin bazen kendi siten için kullanırsın, bazen rakibini yanıltmak amaçlı...

Ha konu sahibi arkadaşımıza katılıyorum. Bu mereti kullanmayı öğrenmeye niyetiniz ve öğrenmek için ayıracağınız ayda en az 2k bütçeniz (ya en az 30 tane stabil çalışan sanal sunucu alacaksınız ya da sistemden kredi) YOKSA Traffic Spirit pişmanlıktır...

Benim Traffic Spirit ile diyeceklerim bunlar hakim bey @Dopinger; kardeşim yazılarını ilgi ile takip ediyorum. Başarılarının daim olmasını dilerim.
Sadece 2 gün kullandın o da ilk zaten çok az bir trafik yaklaşık 200 tık gibi bir şey geldi, ikinci günde 300-400 gibi bir trafik. Şuan da tüm anahtar kelimelerimde ciddi düşüşler yaşıyorum. her şeyi buna yormak istemiyorum ama mutlaka zararı olmuştur.