Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Herkese selam, ismim Furkan 25 Yaşındayım
Bilgisayar ve elektronik ortama çok merakım var. Merakım üstüne hep bir şeyler izleyerek öğrendim çoğu kez deneme olarak uygulama ve oyunlar tasarlamaya çalıştım fakat bilgimin yetersiz kaldığından hedeflerimi hevesim kırıldıktan sonra bırakmak zorunda kaldım ve daha doğrusu kalıyorum. E ticaret siteleri hakkında bir bilgim yok ki izlediğim videolarla birlikle Woocommere vb. entegrelerini yeni öğrendim ve kendimi kendi düzeyimde geliştirdim. Denemek için bir kaç site kurarak sildim. Bu tarz işlerle uğraşmayı seviyorum. Uğraşırken öğrenmeyi bu işlerde çaba ve el görürsem gerçekten kendimi geliştirebileceğimi umut ediyorum. Hiç bir kursa vb. yerlere gitmedim günümü bilgisayarda geçirdiğim için merak edip araştırmalar yaptım. Yazı yazmayı bloglar da dolaşmayı en çok da bir şey öğrenmek için araştırmayı çok seviyorum fakat sevmekle kalmak istemiyorum bir iş yaparak o işte gelişip benim kesin olarak mesleğim bu demek istiyorum.
Kaynak Teknisyeniyim normalde. Bilgisayar ile bir ilgisi sadece teknik resim çizim programlarıdır. Fakat beni daha çok çeken bilgisayar ve internet oldu. Çünkü insanın yapmak istediği şey parmaklarının ucundadır yeter ki yapmak istesin.
Eğer araştırmacı ve gelişmeye açık birini arıyorsanız birini geliştirmek yaptığım işi budaklandırmak dallandırmak istiyorum. Yeni beyinlere ihtiyacım var diyorsanız düşünmenizi istiyorum. Elimden gelen her şeyi ortaya koyarak size ne kadar fayda sağlarsam o kadar güvencim ve inancım olur.
Sözükusur var ise affola.
Minnetle.