Merhaba,
Cevaplar için çok teşekkür ederim, o zaman 1 yıllık 350 kelime olandan almak istiyorum fakat sitenizde sepette %50 R10 kuponunu uyguladığımda, kupon uygulandı ama sepetinizdeki ürünlere indirim yansıtılamadı diyor. Destek olursanız sevirinirim, parayı hesabınıza havale olarak da gönderebilirim isterseniz.
Teşekkürler.
Öncelikle sorun için kusura bakmayın ufak bir whmcs ayarında sorun olmuş, şimdi düzeltildi. Şimdi ister kredi kartı ile ister havale ile alabilirsiniz.
Şu soruyu cevaplamayı unutmuşum..
Alıntı
Sitemde şuanda Rank Math kurulu, pro sürüme geçerken ayarlar gidecek mi yeniden yapılandırılması gerekiyor mu?
Pro sürümüne geçtiğinizde size ek özellikler gelecek hangisini istiyorsanız aktif ediyorsunuz ve o özellikleri kullanamaya başlıyorsunuz. Kesinlikle hiç bir ayarınız sitenizde hiç bir şey değişmiyor. Benim de yüksek hitli ve oldukça yüklü bir sitem vardı ben de ilk kurulum yaparken bu şekilde acabalarım vardı.. Ama Rankmath Eklentisi gerçekten çok stabil. Her hangi bir sorun olursa da destek sistemi siteye bağlanıp sorunu çözecek kadar yardımcı oluyor.