Merhabalar, sorular çok bilinçli kafada sorular kalmaması adına bizim için de çok yararlı olacak cevaplamak. Aslında konuyu güncelledikce daha net her şey oturacaktır kısa zamanda.
1- anahtar kelimeler panelinizde 3 günde bir guncellenecek şekilde 1 yıl boyunca kullanabilirsiniz. Ödeyeceğiniz ücret yıllık tır. Aylık değil. Anahtar kelimeler de her daim aktif olarak takip edebilirsiniz istediğiniz anahtar kelimeleri.
2- Güncellemeler normal diğer eklentiler gibi gelir. Otomatik olarak ve hatta otomatiğe alırsanız güncellemeyi kendisi yapar diğer eklentiler gibi. Her zaman, önce ana eklenti güncellenir sonra pro eklenti. İki eklentiye de eş zamanli güncelleme geldi bu zamana kadar ve hep öyle olacaktır.
3 - business hesabımi nasip olursa ben ömrümün sonuna kadar kullanmak istiyorum çünkü kendi sitelerim ve bir kaç kurumsal sitede kullanıyorum. Hatta dikkat ederseniz web sltesl ile hostbhizneti ile. Faturası vs ile tamamen kurumsal bir hizmete dönüştürmeye çalıştım yani insanlara satayım da sonrasi ne olursa olsun mantiginda değilim. O nedenle seneye yenilemek istediğiniz zaman uygun fiyatlara ve yine 350 kelime takibi ile devam edeceksiniz.
Merhaba,
Cevaplar için çok teşekkür ederim, o zaman 1 yıllık 350 kelime olandan almak istiyorum fakat sitenizde sepette %50 R10 kuponunu uyguladığımda, kupon uygulandı ama sepetinizdeki ürünlere indirim yansıtılamadı diyor. Destek olursanız sevirinirim, parayı hesabınıza havale olarak da gönderebilirim isterseniz.
Teşekkürler.