Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapar, yapmayacağı şey yok namussuzun.
diş yapınızın sağlığı için cerrahi müdahele ile çektirmenizi tavsiye ederim, özellikle de gömülüyse ve yanlamasına baskı yapıyorsa.
çenemizde sayısız sinir var ve doğrudan beyni uyarıyor o sebeple ağız sağlığı ve ağzın sebep olacağı sorunlara dikkat etmek gerek.

geçmiş olsun.
Cerrahi işlem deyince başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. 20lik gömülü dişim damaktan çıkmış, bir kısmı kırılmış hale gelmişti. Çektirmek için özel bir hastahanenin diş hastahanesine gittim. Röntgen çekti ki dişi çeksin, bir anda adam durdu ekrana baktı dedi ki bir önceki ana diş ile kökleri kaynamış diğer dişi de kaybedebiliriz ayrıca kemiğe de girmiş dedi.. Kendisine kendinize güveniyor musunuz dedim biraz duraksadı ve cerrah arkadaşlarımız var bir onlar gösterelim dedi, Cerrah da yok o gün neyse çıktım eve geldim. Bir başka özel yazıhanesi olan dispanserine gittim kadın baktı ve çok kötü dedi ama cerrah 2 gün sonra gelecek dedi. Mecbur oradan da çıktım eve geldim.

Bir arkadaşım bir yere yönlendirdi adam 45 -50 yaşlarında durumu anlattık dedik ki böyle böyle oldu hastahaneler böyle dedi. Adam ne röntgen çekti ne bir şey, benim bir tekniğim var dedi hiç bir şey demedim artık beynime vurduğu için çektirmek zorunda kalmıştım. Uyuşturdu tornavida ile 1 dakika sürmedi dişi çıkarıl attı. 2 gün sıkıntı çektim yeme konusunda ama 3. Gün hiç bir şey hissetmedim.

fiyat konusunda özel hastahane 680₺ özel yazıhane 600₺ bu son gittiğim son diş bükücü ise 200₺ dişimi çekti 😂