Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Daha önce forum ve forum dışı birer kişi ile görüştüm. Bot yazımı konusunda az biraz bilgim de var. Haliyle işi asla küçümsemek değil tam aksine emek verildiğini de biliyorum. Sözü çok uzatmayayım başlıkta PROFESYONEL dememin sebebi ;
- İletişim yeteneği güçlü. ( Aradığımızda ulaşabilelim işi yaptıktan sonra kaybolmasın )
- İşinin ehli. ( Daha önce bot yazmış ve çalışır olarak hala kullanımda olan referansa sahip )
- Teknik destek. ( İş biter bot bozulur (ki olabilitesi var) bunun için teknik destek sağlayacak )
bu detaylara sahip bir arkadaşımızı arıyorum. Bu detayları vermemin sebebi de daha yaşadığım olumsuz tecrübelerden mütevellit. Hani işi ucuza mı yaptırmaya çalıştın da böyle mi oldu diyebilirsiniz ama asla, küçük bir pazarlık oldu oda sünnettir onun dışında asla ve asla işi öldürmedim. Çok yüksek gelirse zaten kabul edemem bütçem belli.
Özetle;
Haber sitemden kategori bazlı haber çekecek word press bir bot arayışım var. Webots'u biliyorum. Şimdiden tavsiye edeceklere teşekkür ederim ancak birden fazla haber sitesine aynı haberleri çekmesi gerekiyor bu botun. webots bu yüzden pahalıya mal oluyor. Şimdiden teşekkür ediyor dönüşlerinizi bekliyorum.